IMG_6369

Mijn naam is Monique Blom, geboren in 1968 in ‘s-Hertogenbosch.
Sinds 2005 begeleid ik als Rebalancer mannen en vrouwen tussen de ca 30 en 70 jaar bij het vinden van hun eigen weg naar zelfbevrijding, met bewustwording, acceptatie en groeiende zelfliefde.

Naast het nodige te hebben ervaren in mijn eigen leven heb ik veel geleerd door mijn kennis, kunde en ervaring te verbreden met door het behalen van oa de volgende diploma’s:

Opleiding Rebalancing® – School voor Lichaamswerk en Bewustwording
Opleiding Communicatiewetenschap – Universiteit van Amsterdam
Medische basiskennis – voor therapeuten in de natuurgerichte gezondheidszorg op HBO niveau olv Klaas de Bont,  Marcel Diephuis en Carla de Graaf
Opleiding Holistisch Tekendocent – Opleiding Genezend Tekenen

Samen met Frank Schulpen werk ik aan het zich snel ontwikkelende bedrijf SEEDZ for life, een plek om te groeien in de relatie met jezelf en de ander.

Hieronder reacties van enkele clienten:

(S, vrouw, 38 jaar)
Ik ben naar Monique gegaan, omdat ik vast liep op alle vlakken, werk, privé, opvoeding van mijn kinderen. Ik was de balans compleet kwijt en als gevolg van de stress begon ik ook stemproblemen te krijgen. Ik ben op zoek gegaan naar een therapie die mij weer in balans zou brengen zodat ik beter bij mijn gevoel kon komen.
Door met Monique te werken heb ik meer rust gekregen en zelfacceptatie. Ik ben zachter naar mezelf en omgeving gaan kijken. Niet meer veroordelend en gefocust op wat moet en wat hoort. Ook durf ik mezelf meer te laten zien en horen, mijn echte ik.
En bovenal, mijn stem gaat ook weer vooruit, kan ik weer lekker voorlezen aan mijn kinderen.
(voor meer ervaringen, lees hieronder verder)

Yvette (44 jaar)
“Ik heb de behandelingen bij Monique als heel bijzonder ervaren. Hoewel ik vooraf twijfels had of de behandelingen voor mij zouden gaan werken (ik had immers al zo veel geprobeerd, zowel in het reguliere als alternatieve circuit, zat in een burn out en gebruikte medicatie) stelde Monique mij snel gerust en ben ik achteraf heel blij dat ik een periode regelmatig bij haar ben geweest. Zij gaat op een zachte en hele rustige manier te werk. Na iedere behandeling was ik super ontspannen. Dat gaf mij de kracht om langzaam alles weer te kunnen overzien. De opdrachten die ik van haar kreeg hebben mij meer inzicht gegeven in mijzelf en mijn relatie met de mensen om mij heen. Hierdoor heb ik weer een nieuw talent in mezelf ontdekt.”

Koen (43 jaar)
“Met een rugzak vol emoties, burn out -verschijnselen en de nodige blokkades was ik volgens advies op zoek naar een goede rebalancer. Iemand die vastzittende energie losweekt waardoor je weer gaat stromen, met alle positieve gevolgen van dien. Op zoek naar balans dus…En die heb ik gevonden want Monique kwam op mijn pad! Na een fijn intakegesprek spraken we af om 8 sessies te doen en dat was nodig.

De twee belangrijkste pijlers om rebalancing te laten slagen zijn: je moet een klik met elkaar hebben en je moet zelf keihard aan de slag. Verwacht niet dat er iemand klaar staat met een toverstaf en jouw blokkades even weg tovert, de samenwerking is cruciaal. En vanaf het eerste moment was de klik er en voor mijn gevoel vloog te tijd om. Een confronterende maar ook heerlijke tijd want ik kwam weer thuis in mijzelf, mocht mijn lichaam weer voelen! In de sessie bespraken we wat mij op dat moment bezig hield en hoe die zaken ook genesteld zijn in mijn lichaam. Daar ging Monique mee aan de slag op de massagetafel en ik ging altijd met oefeningen, advies en een heel goed gevoel naar  huis.
Mijn samenwerking met Monique is een wezenlijk onderdeel van mijn herstel geweest en heb daar elke dag profijt van. Ik wens iedereen zo’ n fijn contact toe en bedank Monique enorm voor de mooie tijd!”

Bianca (49 jaar)
“Ik heb Monique leren kennen bij een workshop voor vrouwen. Ze viel mij gelijk op door haar warmte, openheid en kracht. Monique is vrouwelijk en echt. In staat om veilig en toch krachtig te spiegelen. Om je direct op je gemak te laten voelen. Dat is een krachtige bedding om samen te groeien.”

Willem (50 jaar)
“Monique is een warme, emphatische, integere en bekwame lichaamswerker, die aanraking verbindt met de emotionele aspecten die er op dat moment spelen in je leven. Voel mij werkelijk gekend en geliefd als mens zonder enig oordeel en/of vooroordeel en mag er zijn met alles wat er speelt in mijn leven, wat voor mij echt nieuw was en waardoor ik vooraf nogal sceptisch stond tegenover een behandelingstraject bij Monique. Maar uiteindelijk kon ik me steeds meer overgeven aan haar woorden en aanraking, die steeds weer zeer helend is. Weken lang is het effect van iedere massage die ik heb mogen ontvangen nog merkbaar. Voor mij is het effect op langere termijn (kom hier al bijna een jaar regelmatig) merkbaar doordat ik beter in mijn lijf zit, dieper kan doorademen en emotioneel stabieler in het leven sta, wat een zeer positief effect heeft op enerzijds mijn relatie en gezinsleven en anderzijds mijn werkende leven waarin ik grote verantwoordelijkheden draag.”

Rob (26 jaar)
“Monique heb ik leren kennen tijdens een tantra-workshop. Het voelde al snel vertrouwd. Monique is een toegankelijke, warme vrouw en kan goed luisteren. Ze is een geboren en betrokken coach die je je doelen helder maakt en tegelijkertijd stimuleert om ook met de stroom mee te gaan, door haar heldere inzichten te delen, een diepe betrokkenheid te tonen en je te spiegelen in blinde vlekken.”

Frank (56 jaar)
“Mijn contact met Monique was direct zowel boeiend als confronterend! Een oervrouw die haar mannetje staat en direct op de zere plekken drukt. Dat was aanvankelijk niet heel fijn en het riep nogal wat weerstand bij me op. Maar haar heldere diepgaande inzichten over mij en haar gevoelige, intuïtief haarscherpe en trefzekere aanraking deden uiteindelijk alle twijfels smelten. Zij heeft mij geholpen om mijn stellige aannames over mezelf en het leven te verzachten dan wel volledig overboord te gooien.”